Bookmark and Share
Subscribe

Startsida

 

Nyheter

Akuten dygnet runt

Vi ser det som absolut nödvändigt att kommentera Socialdemokraternas utspel angående jourcentralen i Karlshamn. Ett litet steg i rätt riktning men helt otillräckligt.

Läs mer

Hur ökar vi attraktionskraften för att bo på landsbygden?

Ett nytt bostadsområde håller på att etableras i Trummenäs, det är viktigt att de som flyttar dit har möjlighet att ta bussen till jobbet istället för att ha två bilar i familjen. Idag bor det redan många familjer på Trummenäs, med det tillskott som nu kommer att ske på det nya området ökar förutsättningarna för kollektivtrafiken att utvecklas. Inledningsvis kan man köra med en mindre buss, det är viktigt att denna buss går ända ut till Trummenäs Udde.

Läs mer

”Vi har som ambition att tillsammans åstadkomma en majoritet i Landstinget Blekinge efter valet 2014”

Vi är medvetna om att vi i några frågor har skilda uppfattningar men vår gemensamma värdegrund och en bestämd uppfattning om att landstinget behöver ett nytt och tydligare ledarskap inför framtiden enar oss. Vi är inte ett parti utan fyra partier med tydliga profiler och tyngdpunkter i olika delar av sjukvårdspolitiken. Tillsammans utgör vi en stark helhet.

Läs mer

Satsningar på skola för kommunerna i Blekinge län

Nya Moderaterna och Alliansen tar ansvar för svensk skola. Vi har ökat resurserna till skola och utbildning med sju miljarder mer per år jämfört med 2006. Under nästa mandatperiod vill vi satsa ytterligare sju miljarder på mer kunskap.

Läs mer

Invandrarguide, ett sätt att förbättra integrationen

Vi vill att Karlshamn ska vara en kommun som står upp för öppenhet och medmänsklighet. Att människors olikheter tas tillvara, att vi bygger broar istället för diken. Vi vill att Karlshamn inkluderar och står för trygghet för alla

Läs mer

Flygtrafiken avgörande för Blekinge

Alliansens mål är 350 000 nya jobb fram till 2020. Det innebär att över 5 miljoner människor ska jobba. Därför genomför alliansregeringen en historisk satsning på infrastrukturen i Sverige. Det handlar om 522 miljarder kronor som ska användas för att göra det lättare att pendla till jobbet, knyta samman arbetsmarknadsregioner och för att företagens varor ska transporteras mer effektivt.

Läs mer

Engblom (M) går Veteranmarschen

Veteranmarschen uppmärksammar alla de kvinnor och män som deltagit i svenska försvarsmaktens internationella insatser. Marschen återkommer varje år och sträcker sig detta år mellan Halmstad och Örebro.

Läs mer

Försvaret är en valfråga

Frågan om Sveriges försvar och krisberedskap ser ut att bli en valfråga. Det är välkommet. Ett samhälle består av många viktiga funktioner, men för att säkerställa att de fungerar behöver vi också ett skydd. När befolkningens yttersta fred och säkerhet hotas behöver vi krismyndigheter och ett försvar på tå.

Läs mer
Moderaterna där du bor

Adress
Moderaterna i Blekinge
Tullgatan 5
374 35  Karlshamn

E-post: blekinge@moderat.se

Hemsida: www.blekinge.moderat.se

Tel: 0454-845 70
Fax: 0454-131 61 
© Copyright Moderaterna Östra Götaland 2010