Bookmark and Share
Subscribe

Startsida

 

Nyheter

Nya MUF Karlskrona

I veckan valdes det en ny styrelse för MUF Karlskrona med Elias Edqvist i spetsen som ordförande. Efter över ett år med en inaktiv styrelse är det dags att dra igång valarbetet!

Läs mer

Replik till Hugo Ballovarre ordförande PRO Olofström

Ballovarre bekriver i Sydöstran daterad 4 juni 2014, hur en kvinna på 84 år i Olofström ramlat och slagit huvudet i tvättmaskinen. Hon tuppar av och hjärnskakning befaras. En granne tillkallas för att hjälpa maken och trots upprepade telefonsamtal till SOS, får de vänta 3 timmar på ambulans. Det är givetvis oacceptabelt och Ballovarre misstänker att hon prioriterades bort för sin höga ålders skull.

Läs mer

Svar till Inge Johansson, Sydöstran den 17 juni.

I min debattartikel i Sydöstran den 10 juni fäste jag uppmärksamheten på att resurserna till landets välfärd inte har minskat sedan Alliansen bildade regering 2006, utan ökat. Detta stöds även av tidningen Dagens Samhälle som den 12 februari konstaterade att mer resurser än någonsin går till vård, skola och omsorg. Följande frågor och svar kommer från deras granskning.

Läs mer

Demokratin hotas genom förbud att besöka skolor

Nu i dagarna är det dags för skolavslutning. En bubblande känsla brukar sprida sig i magen när vi ska gå på sommarlov. Lika bubblande i magen var det när hälften av Blekinges gymnasieelever gick och röstade i EU-valet.

Läs mer

Välfärd bygger på arbete

Under det senaste året har jag fört flera hundra samtal med väljare. Många har en uppfattning om att välfärden i Sverige är på väg att urholkas. Men när jag frågar om de själva och deras familj har det sämre eller otryggare är svaret nästan alltid nej. De allra flesta har fått det bättre men tror samtidigt att de flesta andra har fått det sämre. Den bilden hänger naturligtvis inte ihop.

Läs mer

#Blekingeväxer

Nu finns anmälan ute till MUF Blekinges valupptakt den 26-27/7 som äger rum på Best Western i Karlshamn!

Läs mer

Låt veterandagen bli en allmän flaggdag

Att vakna upp med ångest. Att vakna upp med fantomsmärtor i det saknade benet. Att vakna upp med känslan av att en gnagande oro för framtiden. För många av Försvarsmaktens anställda är tiden efter ett uppdrag svårare att hantera än tiden under uppdraget. I dag på veterandagen står dessa soldater, sjömän och civilt anställda i fokus.

Läs mer

Nya MUF Ronneby

I måndags den 2/6 hölls det årsmöte i Ronneby. Efter två år av en vilande förening valdes det äntligen en ny styrelse.

Läs mer
Moderaterna där du bor

Adress
Moderaterna i Blekinge
Tullgatan 5
374 35  Karlshamn

E-post: blekinge@moderat.se

Hemsida: www.blekinge.moderat.se

Tel: 0454-845 70
Fax: 0454-131 61 
© Copyright Moderaterna Östra Götaland 2010