Bookmark and Share
Subscribe

Startsida

 

Nyheter

Försvåra deltagande i terrorkrig

Säpo har nyligen bekräftat uppgifter om att runt 100 svenska medborgare deltar i strider för terrororganisationen Islamiska staten, IS, i Irak och Syrien. Men det finns också obekräftade rapporter som tyder på att det kan vara uppemot 250 svenskar som strider för islamistiska grupper i Mellanöstern just nu. Uppskattningsvis har omkring 20 personer med svenskt pass dödats i strid i Syrien. Oroliga anhöriga i vårt land fruktar just nu att deras son eller dotter ska bli rekryterade av extremistgrupper.

Läs mer

Pressmeddelande

MUF Blekinge vill göra några förtydligande kring våra ställningstaganden i den debatt som har förts i media den 9 december.

Läs mer

M-kvinnorna agerar mot våld i nära relationer

I samband med FN-dagen för avskaffande av våldmott kvinnor manifesterade M-kvinnorna på torget i Karlshamn.

Läs mer

Rensa butikshyllorna från aceton!

Det uppmanar Moderaten Emanuel Norèn handlarna i Karlshamn – När en 14-årig kille köper tre liter aceton, då borde man fundera på vad han ska ha det till. Han ska ju inte måla naglarna i alla fall, säger Norén som förklarar att acetonet istället används för att tillverka drogen Spice.

Läs mer

Knarkhund på skolor och fritidsgårdar

Moderaterna i Karlshamn som förra veckan föreslog drogtester på Gymnasiet vill ta ytterligare steg genom att släppa in knarkhundar på kommunens skolor och fritidsgårdar.

Läs mer

Alliansen står upp för jobben och ett starkare Sverige

Efter endast två månader som Sveriges statsminister stod det i veckan klart att Stefan Löfvén misslyckats med att få stöd för sin budget i riksdagen. Socialdemokraternas och Miljöpartiets budgetproposition, som de tagit fram med stöd av Vänsterpartiet, markerade en tydlig vänstersväng i svensk politik.

Läs mer

FN-dagenför avskaffande av våld mot kvinnor

Tisdagen den 25 november bjuder Moderatkvinnorna i Bleking in till en manifestation för avskaffande av våld mot kvinnor. Tiden är kl. 16.00 och platsen torget i Karlshamn. Ljus kommer att tändas och flygblad delas ut. Alla hälsas välkomna att delta.

Läs mer

S sviker sina löften och Blekinge

Under förmiddagen meddelade S, MP, V och Fi i Stockholm att de vill avbryta alla investeringar på Bromma flygplats och lägga ned den senast 2022. Istället vill man bygga bostäder på området.

Läs mer
Moderaterna där du bor

Adress
Moderaterna i Blekinge
Tullgatan 5
374 35  Karlshamn

E-post: blekinge@moderat.se

Hemsida: www.blekinge.moderat.se

Tel: 0454-845 70
Fax: 0454-131 61 
© Copyright Moderaterna Östra Götaland 2010